Weten wat er écht speelt in je organisatie:

Opleiding in reflectie, tegenspraak en ongevraagd advies

Organisaties kunnen snel gaan geloven in hun eigen perspectief en verliezen daarbij de werkelijkheid uit het oog. Het is gevaarlijk om alleen jaknikkers aan het woord te laten, want wie wijst er dan op de blinde vlekken? Wie vertelt de onverbloemde waarheid? In de Profnar® Gezel opleiding leer je mensen op een luchtige manier de spiegel voor te houden en er achter te komen wat er echt speelt in de organisatie. Gezonde tegenspraak, reflectie en humor als contragewicht voor gefilterde percepties en macht. Dat zijn de ingrediënten voor meer inzicht, verbinding en uiteindelijk succes. Je leert hoe je dit kunt realiseren, en het potentieel van jezelf en je organisatie kunt mobiliseren om succesvol te zijn.

De Profnar® Gezel opleiding traint medewerkers hoe ze in de dagelijkse praktijk blinde vlekken van mensen en teams inzichtelijk kunnen maken en het bewustzijn daarvan in de organisatie kunnen vergroten. Verder traint deze opleiding technieken die medewerkers in staat stellen om een bredere blik op de werkelijkheid te ontwikkelen en hoe dit om te zetten in resultaat voor de organisatie.

Deze editie van de Profnar® Gezel opleiding wordt in 2 dagen gegeven in Deventer. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname als “Profnar® Gezel” na succesvolle afronding van de training. Interesse in een andere locatie of een ander moment? Er zijn regelmatig Profnar® Gezel opleidingen. Neem contact op!

Vrijdag 31 mei en 14 juni

9.00 – 17.00 uur

Locatie: Deventer

Investering: € 1.495

MAIL ME voor meer informatie en het inschrijfformulier!